BECAR Carrosserie zorgt voor alle specifieke carrosserieherstellingen van uw mobilhome.

 

Mobilhomes

Uw mobilhome is uw ideale reisgezel. Samen ontdekken jullie de mooiste plekken. Daarom zorgen we er graag voor dat u er ten volle van kunt genieten. 

Heeft u schade aan uw vakantieverblijf op wielen? Geen zorgen. We herstellen zowel binnen- als buitenkant. Van polyester tot aluminium wanden, van kleine tot grote beschadigingen en dit voor alle merken en types.

Is er lakschade? In onze grote spuitcabine voorzien we uw mobilhome van een nieuwe laklaag. Klaar om weer op de weg te blinken. 

We nemen ook graag het interieur van uw mobilhome onder handen. Moeten de vloeren hersteld worden? Laten de elektrische onderdelen het afweten? U kunt bij ons terecht. Zo voelt u zich weer thuis onderweg. 

 

Voor en na:

 

Tijdens de werken:
 

 

 

Voor en na:

 

Tijdens de werken:

 

 

Voor en na:

 

Tijdens de werken

  

 


Een offerte of bestek laten opmaken voor uw mobilhome?

Neem contact op


 

BECAR zorgt voor een volledige afhandeling van uw schadedossier

  • bestek
  • expertise
  • herstelling
  • kwaliteitscontrole
  • financiële afwikkeling

Wij nemen alle zorgen van u over!

BECAR denkt aan het milieu

Voor spuitwerk worden enkel lakken op waterbasis gebruikt, met levenslange garantie op kleurbehoud, wat beter is voor het milieu. De afvalstoffen worden gescheiden opgehaald en volledig gerecycleerd. Zo dragen ook wij ons steentje bij.

BECAR  controleert de kwaliteit

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten, herstellen wij uw voertuig op een professionele manier. Een laatste kwaliteitscontrole garandeert een perfect resultaat.