Carrosserie

Onafhankelijk - Erkend - Alle Merken

BECAR Carrosserie is een full-service, onafhankelijk carrosseriebedrijf met 24 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor de volledige afhandeling van uw schadedossier. Wij herstellen alle merken personen- en bestelwagens. Maar ook voor specifieke carrosserieherstellingen aan oldtimers, mobilhomes, hybride, elektrische en speciale wagens bent u op het juiste adres. We investeren voortdurend in nieuwe technieken en dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten, bent u zeker van een perfecte herstelling en service. Zowel particulieren als erkende merkgarages in onderaanneming worden hier graag geholpen.

 

 

Smart repair

Met smart repair technieken wordt de carrosserie van uw wagen snel en eenvoudig hersteld. Er moet niet gedemonteerd of opnieuw gespoten worden en we behouden de oorspronkelijke stukken, we herstellen op het onderdeel zelf. Demonteren en stukken vervangen doen we alleen als het niet anders kan.

Traditionele carrosserieherstellingen

Heeft je auto zoveel schade geleden dat smart repair niet mogelijk is? Dan passen we de technieken van traditionele carrosserieherstellingen toe. Beschadigde stukken worden vervangen en delen van het koetswerk worden mogelijk gedemonteerd. 

Bestelwagens

Wilt u uw bestelwagen volledig laten inrichten? Dakdragers, trekhaken, laadvloeren, ... laten monteren. Of heeft u een specifieke vraag? Kom gerust met onze specialisten praten, die denken graag met u mee. Natuurlijk kunt u ook voor de herstelling van uw bestelwagen bij ons terecht. 

Mobilhomes

Ook uw mobilhome is bij ons welkom. We herstellen zowel binnen- als buitenkant. Van polyester tot aluminium wanden, van kleine tot grote beschadigingen en dit voor alle merken en types.

Oldtimers

Wilt u uw classic car of oldtimer laten opmaken of herstellen? Geef ons een seintje dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. 

 


Een offerte of bestek laten opmaken voor uw carrosserieopdracht?

Neem contact op


 

BECAR zorgt voor een volledige afhandeling van uw schadedossier

  • bestek
  • expertise
  • herstelling
  • kwaliteitscontrole
  • financiële afwikkeling

Wij nemen alle zorgen van u over!

BECAR denkt aan het milieu

Voor spuitwerk worden enkel lakken op waterbasis gebruikt, met levenslange garantie op kleurbehoud, wat beter is voor het milieu. De afvalstoffen worden gescheiden opgehaald en volledig gerecycleerd. Zo dragen ook wij ons steentje bij.

BECAR  controleert de kwaliteit

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten, herstellen wij uw voertuig op een professionele manier. Een laatste kwaliteitscontrole garandeert een perfect resultaat.