Smart repair: een snelle, goedkopere herstelling

Met smart repair technieken wordt de carrosserie van uw wagen snel en eenvoudig hersteld. Zowel bij onderdelen in kunststof als in metaal. Er moet niet gedemonteerd of opnieuw gespoten worden en we behouden de oorspronkelijke stukken, we herstellen op het onderdeel zelf. Zo bespaart u tijd, betaalt u minder en draagt u bij tot het milieu. Demonteren en stukken vervangen doen we alleen als het niet anders kan.

Is er een kleine, plaatselijke schade? Dan kan BECAR Carrosserie dit snel en goedkoop herstellen.
Wij adviseren u graag hoe uw voertuig het best hersteld kan worden:

Herstellen of vervangen van autoruiten

Hebt u een sterretje in uw ruit ter grootte van een 2 eurostuk? Dan kan dit eenvoudig hersteld worden door het inspuiten van hars. U ziet er niets meer van! Na een half uurtje bent u geholpen. Vermijd zo dat het sterretje verder barst tijdens het rijden. Ook het vervangen van uw autoruit gebeurt onberispelijk. Zoals u dat van BECAR gewoon bent.

Hagelschade uitdeuken

Paintless dent repair (PDR) of uitdeuken zonder spuitwerk wordt toegepast bij carrosserieschade door te parkeren of na hagelbuien. Hagel kan lelijke deuken maken in het dak of de deuren van uw auto. Gelukkig kunnen we deze nauwkeurig uitdeuken. Zelfs de kleinste exemplaren! Zo moeten we geen onderdelen vervangen of opnieuw spuiten. De autolak mag wel niet beschadigd zijn. 

Spot repair bij lakschade

Is de lak van uw auto licht beschadigd? Dan moeten we het beschadigde onderdeel niet helemaal opnieuw spuiten. Dankzij nieuwe technieken kunnen krassen door steenslag, schaafaccidenten of gebruik lokaal zonder kleurverschil hersteld worden.

Smart repair bij velgen

Dankzij smart repair moeten we lichtbeschadigde velgen (bijvoorbeeld door parkeerschade) niet meteen vervangen. Ze kunnen gemakkelijk gespoten of gepolijst worden. Zo rijdt u nog een hele tijd rond met de oorspronkelijke velg.

Wegwerken lakvervuiling

De lak van het koetswerk van uw wagen heeft wat te verduren: zure regen, roet, vogeluitwerpselen, boomhars, dode insecten, … We halen de vervuiling weg en polijsten de lak. Zo verdwijnen zelfs de kleine krasjes. Bovendien brengen we een nieuwe laag wax aan, waardoor doffe en verweerde delen terug gaan glanzen.

Dieptereiniging interieur

Het interieur van uw wagen volledig poetsen is niet eenvoudig. Vuil en stof blijven achter op moeilijk bereikbare plaatsen. Hardnekkige vlekken zijn een doorn in het oog. Geen zorgen, na een dieptereiniging is uw auto weer toonbaar.

Smart repair interieur

Uw wagen wordt gebruikt. Het interieur kan dus schade oplopen. Scheurtjes in de het zetelstof of leder, krassen of gaten in het dashboard, brandplekken, slijtageplekken, inbraaksporen, … kunt u soms niet vermijden. We herstellen graag het interieur van uw voertuig zodat het er weer als nieuw uitziet.

Een offerte of bestek laten opmaken voor smart repair?

Neem contact op


 

BECAR zorgt voor een volledige afhandeling van uw schadedossier

  • bestek
  • expertise
  • herstelling
  • kwaliteitscontrole
  • financiële afwikkeling

Wij nemen alle zorgen van u over!

BECAR denkt aan het milieu

Voor spuitwerk worden enkel lakken op waterbasis gebruikt, met levenslange garantie op kleurbehoud, wat beter is voor het milieu. De afvalstoffen worden gescheiden opgehaald en volledig gerecycleerd. Zo dragen ook wij ons steentje bij.

BECAR  controleert de kwaliteit

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten, herstellen wij uw voertuig op een professionele manier. Een laatste kwaliteitscontrole garandeert een perfect resultaat.